С наближаването на третия сезон на Ергенът, участничка в първия

...
С наближаването на третия сезон на Ергенът, участничка в първия
Коментари Харесай

БРУТАЛНО!! Ергенка взриви: Момичетата се самозадоволяваха в къщата, беше ужас! (+ СНИМКИ)

С наближаването на третия сезон на " Ергенът ", участничка в първия направи не просто сензационни, а искрено скандални разкрития. Певицата Ева Георгиева призна обществено какво е ставало в къщата, в която са живеели участничките по време на фотосите на предаването, а думите й провокираха цунами. Как ли ще реагират продуцентите и дали сходни неща ще се случват и през днешния ден?! Разбира се, че да...

Ева описа, че някои от девойките били толкоз разгонени по време на тримесечния интервал на фотоси и самоограничение, че не издържали и си посягали сами. При това след това си го разказвали една на друга и се смеели.

" Доста от девойките се самозадоволяваха и това си беше в реда на нещата за тях, другояче щяха да гръмнат от нерви. Аз персонално устоях, тъй като не съм толкоз по секса. Дори преди време ми беше ужасяващ и въобще не желаех да го върша. Но участнички в риалитито въобще не се притесняваха да се заврат някъде и да се пипат ", споделя Ева.

Тя удостовери, че секс с Виктор Стоянов никоя не е правила във формата, тъй като просто нямало метод. " Снимаме, фотосите свършват и ме взимат на момента с кола, с цел да ме закарат в моята вила. Тя беше надалеч и бях самичък, а девойките живееха в две вили една до друга. Така че и да желаех, нямаше по какъв начин да бъда с някоя от тях. Нарочно ни дебнеха, с цел да " изгладнеем " и да има по-голяма устремност ", смее се Стоянов.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР