С наближаването на пролетта на човек му се иска да

...
С наближаването на пролетта на човек му се иска да
Коментари Харесай

Най-вкусната пролетна супа

С наближаването на пролетта на човек му се желае да похапне нещо леко и в действителност вкусно. Какво по-хубаво от това да си приготвим една извънредно ароматна чорба от свежи зеленчуци?
Сигурни сме, че тази рецепта ще се хареса освен на възрастните, само че и на малчуганите. Независимо, че децата не са фенове на броколи и множеството зеленчуци, те изрично ще останат възхитени от днешната вкусотия.
Предлагаме ви да запретнете високо ръкави и да се заемете със сътворяването на една безпределно вкусна пролетна чорба, в която главната съставна част е потребното броколи.
Какви артикули са ни нужни:
• 1 глава броколи
• 2 картофа
• 1 морков
• 1 глава лук
• 3 скилидки чесън
• Масло
• Черен пипер
• Сол
• заквасена сметана
 Вкусна доматена чорба Вкусна доматена чорба
Тази чорба е идеална за студените месеци. Приготвя се извънредно елементарно и става за броени минути. Необходими артикули: 1 буркан стери...
• Крутони
Наричаме я пролетна чорба, защото главната съставна част може да бъде сменена с друга по ваш избор. Ако вие и децата ви не сте фенове на броколи, елементарно можете да го заместите с моркови или картофи. Крайният резултат е също толкоз кондензиран, благоуханен, апетитен и вкусен.

Предлагаме ви да започнете приготовленията с разчистване и измиване на продуктите. През това време можете да сложите една тенджера с към 2 литра вода, която да заври на котлона.
След като водата заври, прибавете картофите, морковите, лука. Най-накрая, откакто останалите зеленчуци са омекнали, прибавете и броколи. Не забравяйте, че то се нуждае от доста къса термична обработка.
 Трябва ли да ядем чорба всеки ден, с цел да сме здрави и в кондиция? Трябва ли да ядем чорба всеки ден, с цел да сме здрави и в кондиция?
Още от деца знаем, че супата е наложителна за консумация най-много към обяда. Но в действителност ли би трябвало д я консумираме всекидневно? Въпреки...
След като зеленчуците са изцяло подготвени, отместете съда от котлона и пасирайте наличието в тенджерата.

Веднага по-късно прибавете масло към 200 грама. Поръсете с щипка сол и щипка черен пипер. Накрая пресовайте скилидките чесън и ги прибавете към супата.
Сервирайте в чинии и гарнирайте с лъжица – две заквасена сметана и прибавете шепа крутони.
Това несъмнено е най-вкусната пролетна чорба, която можем да похапваме всеки ден, без да ни омръзне. Насладете й се!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР