С наближаването на Новогодишните празници всеки от нас иска да

...
С наближаването на Новогодишните празници всеки от нас иска да
Коментари Харесай

Световноизвестен астролог предупреди: През 2018 г. българите ще преминат през генерални промени, февруари, юли и ноември ще са жизненоважни

С наближаването на Новогодишните празници всеки от нас желае да знае какво му следва. Независимо дали имаме вяра на звездите, или сме скептични, не е неприятно да надникнем в бъдещето. Световноизвестният астролог Гал Сасон начерта главните трендове, които ще ни донесе Жълтото земно куче. 2018 е разследване на 2017, тъй че това, което се случи през тази отиваща си година е предизвикало някои процеси, тъй като е година на единицата. 2018 е година на двойката. Това значи, че е година на реакцията. Много от нещата, почнали в този момент ще имат своя развой на продължение. Дали 2018 ще е по-добра или по-лоша зависи от гледната точка, само че несъмнено ще е по-динамична. Ще преминем от първа на втора предавка, тъй че ще има повече скорост, ще бъде турбо в някакъв смисъл.

И изключително, тъй като е година на кучето. А знаем, че хората се разделям на два типа - такива които обичат кучета и такива, които се боят от тях. Същото е и със самите кучетата - някой от тях са доста сладки, други много подли. Това, което обаче знаем за кучетата е, че те са бранители, доста са лоялни. Ако работите върху тези свои качества, тогава годината ще е добра за вас. Проблемът обаче е, че годината ще е много песимистична и параноична въпреки това. Това значи, че в случай че хората са подвластни на страховете си, те могат да се усещат все едно всеки е против тях.

Има някои кучета, които лаят по цяла нощ, ще има доста от тях през тази година и това ще докара някои хора до полуда. Интересното е, че това което се случва в годината на кучето е сходно на самите кучета, в случай че това е символиката. Какво се създали с вълчиците? Опитомили сме ги и сме почнали да сътворяваме свои породи. Английският булдог е като англичаните, френският булдог се държи като французите, италианският хунд, който наподобява на италианците. Съществуват всичките тези човешки проекции, заложени в породите, и те ще стартират да излизат на повърхността.

Така, че годината на Кучето е отворена опция. Ако се страхуваш, ще бъде ужасна година, в случай че си оптимист, годината ще бъде доста оптимистична. Тя ще е година на това, което ние проектираме. Защото годината на петела си е годината на петела, годината на заека е годината на заека, годината на змията е годината на змията. Но годината на кучето... на коя порода куче? Има толкоз разнообразни типове кучета, кучета, които ние сме модифицирали генетично да дават отговор на това, което ни харесва. Но кои сме ние? Ето в този въпрос се крие всичко. Това е година, която ще ни помогне да разберем личната си еднаквост. Дори в разнообразни системи на мистицизъм годината 2018 е господстващ номер. Това е година на огледалото, ще ни покаже кои сме ние.

Ако погледнем към обособените зодии, можем да кажем, че избрани знаци ще почувстват годината по-силно. Знаем, че Стрелецът ще има по-леки дни, тъй като Сатурн е бил в Стрелец три години и това е било мъчно време за тази зодия и в този момент тя ще почувства избавление. Козирозите ще имат малко по-динамично време, тъй като техният шеф Сатурн се мести в Козирог. Същото се е случило 1989 1990, когато падна Берлинската стена.

Ще станем очевидци на много политически промени, изключително в Германия и изключително в Европа, тъкмо поради този Сатурн в Козирог. Също и Телците ще преживеят известни промени, тъй като Уран, господарят на лудешката сила ще се реалокира за първи път от 84 години в Телец. Телецът е виновен за финансите. Това ще се случи към май, това може да аргументи много неустойчивост с паричните потоци напролет. Ще имаме една същински добра година за Скорпиона, тъй като Юпитер се мести в този знак и това ще даде на всичките му представители една добра сила. Също Водолеите и Лъвовете ще преживеят някои промени изключително през януари и февруари, юли и август, тъй като слънчевите затъмнения ще бъдат в техните знаци. На 13 юли затъмнението ще е в Рак и този знак ще усети събитията малко по-интензивно. За останалите знаци годината ще се движи обикновено.

Не знам дали е допустимо да се направи нещо толкоз незадълбочено, само че в случай че би трябвало да кажем по една дума за всеки знак, тогава евентуално за Овена думата е кариера, за Телеца - образование, за Близнаците - фамилиарност, за Рак - взаимоотношения, Лъв - работа, Дева - обич, Везни - дом и семейство, Скорпиони - другарство, Стрелец - пари, Козирог - всичко, тъй като Сатурн е в техния знак, Водолей - раздели, за Рибите - другарство.

Интересно е, че България е двоен Козирог и Сатурн се мести в този знак. Добрата вест за Козирозите и за България е, че Сатурн излиза от вкъщи на болката и страданието. Така че всички типове страхове или компликации, които българите изпитваха през последните три години, постепенно ще отшумяват през 2018. Проблемът е, че Сатурн ще бъде върху Луната в звездната карта на България. Луната дава отговор за хората. Така че хората тук ще преминат през генерални промени, ще изпитват малко по-голям напън, изключително през февруари, юли и ноември. Това ще са доста жизненоважни месеци за България. Но пък Юпитер влиза в дома на кариерата за България, тъй че ще има едно отваряне в тази сфера. В звездната карта на България има заложен аспект на водачество. Това се случва на всеки 12 години и ще се отрази в действителност положително.

Ако приказваме за годината на кучето, трябваме на нея като на една година, в която вършим това от което кучетата имат потребност. Те се нуждаят от доста внимание, кучетата дават доста обич. Така че главното, за което приказваме, е доста хубавата сила на любовта и щастието, което да дадем едни на други по най-хубавия метод, по който бихме могли да се грижим за едно куче. Тогава ще имаме една доста добра година.

Ако погледнем Фън шуй в годината на Кучето цветовете са лилаво, зелено и алено. Но първо прекарвайте повече време навън, тъй като кучето обича разходките. Имате прелестни паркове в София, в България има доста зелени пространства. Прекарвайте повече време в парка, прекарвайте повече време навън, отделяйте повече време за градинарство. Ако вкъщи нямате нищо алено, лилаво или зелено купете си няколко дребни възглавнички или пък чаршафи. Прибавете тези цветове, тъй като те ще привлекат позитивната сила в годината на Кучето.

Източник: Българска национална телевизия
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР