С наближаването на концерта на Лара Фабиан у нас нетърпението

...
С наближаването на концерта на Лара Фабиан у нас нетърпението
Коментари Харесай

Остават три месеца до концерта на Лара Фабиан в София

С наближаването на концерта на Лара Фабиан у нас нетърпението на почитателите пораства, а местата в зала 1 на НДК понижават. След издаването на последния албум на певицата „ Camouflage ”, който ще чуем онлайн на 27 март, както и видео клиповете към първите два сингъла от него, ползата на българската аудитория се усили доста. 

Първият напълно англоезичен албум на певицата демонстрира още един път хубостта, дълбочината и искреността, с която тя твори, а 13-ият подред албум на ще бъде владеене на всеки, закупил билет за идния ѝ концерт в София.

„ Camouflage е план с напълно нов метод, който обаче се случи и разви доста естествено. Експериментирахме освен с миксирането на музиката, само че и с метода, по който го записахме. Всяка страст и обръщение, които желаех да предам с този албум са уловени и запечатани в песните, които ще чуете. Нямам самообладание да се срещна с вас и да преживеем дружно историята на всяко едно парче от албума. “, споделя Лара.

Освен последния албум на Фабиан, от сцената на зала 1 на НДК ще звучат и най-големите ѝ шлагери. Остават три месеца до срещата, а до тогава всички фенове на впечатляващата френска изпълнителка могат да се насладят на видеото към синглите „ Growing wings ” и „ Chose what you love most ”.

Билети за концерта ще намерите в касите на OMV, EASYPAY, EPAYGO.BG, THE MALL, EVENTIM.BG и билетен център НДК на цени от 59 до 159 лв..
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР