С наближаването на коледните и новогодишни празници консумацията на алкохол

...
С наближаването на коледните и новогодишни празници консумацията на алкохол
Коментари Харесай

Нарколог съветва как се изтрезнява бързо

С наближаването на коледните и новогодишни празници потреблението на алкохол се повишава в пъти и хиляди водачи се качват заран в колата в недотам трезво положение. Руският портал Rambler разгласява препоръки от психиатъра-нарколог Александър Ковтун към автомобилистите по какъв начин да изтрезняват допустимо най-ефективно.

" Някои от методите за обезвреждане на алкохола в организма са общоизвестни - консумация на доста течности - най-много вода - и придвижване. Ако не страдате от сърдечно-съдови болести, може да отидете на сауна. Комбинацията от тези ограничения оказва помощ за изтрезняване ", споделя Ковтун.

Съществуват и други начини в разнообразни вариации, които могат да се комбинират и с лекарства. Лимонената киселина и абсорбиращите субстанции правят работа. Лекарства обаче би трябвало да се употребяват единствено при избрани показания. Прилагат се само при тежка степен на алкохолно замайване - когато индивидът е в безпомощно положение, не може да стои прав и се нуждае от странична помощ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР