С наближаването на абитуриентските балове, София отново събира на едно

...
С наближаването на абитуриентските балове, София отново събира на едно
Коментари Харесай

Нови тенденции в дамската и мъжката мода пленяват абитуриенти тази година

С наближаването на абитуриентските балове, София още веднъж събира на едно място десетки дизайнери и фешън къщи на профилираното фешън ревю „ Моден салон – зрелостници ”, съобщи кореспондент на БГНЕС.


На ревюто има над 2000 модели абитуриентски рокли и мъжки костюми, като в границите на няколко дни всички зрелостници могат да изберат своя тоалет за празничния ден. Изложени са 80 сбирки на 25 дизайнери и фешън къщи. Богатият избор от рокли и костюми е доста значим, само че трендовете в модата за тази година също играят значима роля при избора на младежите.

През последните години се следят известни промени, както в женската, по този начин и в мъжката мода. Освен това обаче от ден на ден зрелостници се насочват и към транспорт с първокласна лимузина в този толкоз специфичен за тях ден.


Радостина Долапчиева е дизайнер на фешън къща “Alegra ”. Пред БГНЕС тя изясни, че роклите в новата им сбирка са с доста искра, красиви орнаменти, цветя и дантела.


“Тенденцията за тази година е блясъкът, само че несъмнено, би трябвало да е обмислен и комбиниран с верните детайли. Всяко момиче би трябвало да реши доста добре и ние консултираме за цвета, в който да бъде облечена ”, сподели тя и посочи, че девойките се преценяват и се вслушват в мнението на дизайнерите и консултантите.


Дизайнерът разяснява, че девойки като цяло знаят какво желаят и се интересуват от мода. “В множеството случай идват и се влюбват в тоалета, и като цяло имат концепция по какъв начин желаят да наподобяват ”, означи тя. Според нея комфортът е доста значим и затова се употребяват по-олекотени материи при изработването на роклите.

Християн Стоилков е притежател на бранд за мъжка мода “Фабрика триумф ”. Пред БГНЕС той изясни, че оферират на зрелостниците да ги облекат по незабравим метод. “Ние вършим костюмите по поръчка. Те могат да създадат това, което в действителност са желали да създадат постоянно или са харесали в интернет или пък са видели костюм на обичана известна персона и ние можем да го създадем ”, означи той.


С него разясняваме и какви нови трендове се виждат в мъжката мода. “Това, което следя е, че младежите чакат първо дамата им да си избере роклята и евентуално те да съчетаят с нейната рокля. А в случай че няма дама, се насочват към най-безопасните два разновидността - черно или мрачно синьо ”, изясни Стоилков и добави, че има и младежи, които са малко по-смели и опитват с разнообразни типове материи. “Голямата част се насочват най-вече към безвредните разновидности - черно и синьо ”, разясни той.

Според него през последните години повече младежи залагат на по-спортни визии. “Навлизат от ден на ден кецовете като обувки за довеждане докрай на тяхната визия, до момента в който преди време не беше по този начин. Сега дори си става наклонност да виждаме зрелостници със спортни обувки ”, счита той.

След като зрелостникът се е сдобил с рокля или с костюм, следва въпросът и по какъв начин да се придвижи. Екипът ни се срещна и със притежател на компания, която предлага транспорт с първокласна лимузина. Пред БГНЕС Юлиан Андреев разяснява, че един от най-големите плюсовете на това зрелостниците да се возят в първокласна лимузина на този ден е това, че могат да съберат най-близките си другари или пък целия клас. “Тук се получава хем потребно, хем прелестно. Добра цена, положително наслаждение, всички са на едно място, невисок разход на гориво, малко нездравословни излъчвания и най-много не се прави запушване ”, означи той.

Според него след пандемията ползата и тренда към транспорт с първокласни лимузини още веднъж се завръща. “Сега трендът стартира да се подвига ”, счита той./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР