С наближаването на 8 март цените на цветята удариха тавана.Тази

...
С наближаването на 8 март цените на цветята удариха тавана.Тази
Коментари Харесай

Мъже, купихте ли вече цветя? Вижте какво става с цените

С наближаването на 8 март цените на цветята удариха тавана.

Тази година мощният пол ще би трябвало съществено да се изръси, с цел да ощастливи своята половинка за Международния ден на дамата.

Сергиите оферират богат подбор от цвятя, очевидно в положително положение и свежи, само че цените са космически.

Днес една роза коства 6 лева, а орхидея в саксия, която нормално се търгува за към 18-20 лева, коства 36 лева, писа Флагман.бг.

Опашки се извиват и за зюмбюри в саксия за 4 лева - доста по-скромен подарък, само че въпреки всичко с панделка. Бегонията пък се търгува за 16 лв., циклама с опаковка - 8 лева Стройният антуриум може да бъде наслада за вашата обичана против сумата от 20 лева.  Разбира се, постоянно може да отбиете номера с лаленце за 2 лв.. От тях изборът е огромен - жълти, червени, лилави и тн. Карамфилите, които постоянно избавят най-бедната част от мъжете, бяха набъбнали от 80 стотинки на левче. 

Забелязва се, че тази година обилни букети по сергиите няма, търговците всеобщо залагат на цветята в саксия, защото са по-издръжливи. 

Очаква се в по-късните часове на деня и на следващия ден цените да скочат с още към 10 %, макар че към този момент ще са увехнали и клюмнали.

Вещи в сектора настояват, че търговците на цветя назовават 8 март денят на най-големия удар за годината. Чистата облага на човек е от 2000 лв. за уличните " бизнесмени " до 7000 лв. за профилираните магазинчета и много повече за фирмените.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР