С модерни автомобили, сред които Ламборгини и Тесла, бъдещите полицаи

...
С модерни автомобили, сред които Ламборгини и Тесла, бъдещите полицаи
Коментари Харесай

Учат бъдещи полицаи да разпознават крадени коли с Ламборгини и Тесла

С съвременни коли, измежду които " Ламборгини " и " Тесла ", бъдещите служители на реда от Академията на Министерство на вътрешните работи се учиха по какъв начин да разпознават крадени коли.

Те са провели открит урок в отдел " Пътна полиция " на Столична дирекция на вътрешните работи, излиза наяве от обява на висшето учебно заведение във фейсбук.

Курсантите са били обучавани по какъв начин да разпознават пренабита рама, описаха участвали на заниятието. Били са осведомени с метода на инспекция на границата и по какъв начин да вършат информации в осведомителните системи.

Ето и какво написаха от Академията:

Практическо занятия на тематика „ Установяване на закононарушения, свързани с МПС “ организираха курсисти в Академията на Министерство на вътрешните работи.

За задачата обучаемите дружно с проф. Добромир Доков и доцент Иван Лолев посетиха местата за инспекция и регистрация на коли в отдел „ Пътна полиция “ при Столична дирекция на вътрешните работи.

По време на занятието обучаемите се срещнаха с технологията за инспекция на коли, която се ползва на граничните контролно-пропускателни пунктове.

Разгледан беше и редът за осъществяване на информации в автоматизираните осведомителни системи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР