С мобилизирани сили, хъс за победа и желание да надвият

...
С мобилизирани сили, хъс за победа и желание да надвият
Коментари Харесай

Рибарите отново превземат Резиденцията в „Игри на волята

С мобилизирани сили, хъс за победа и предпочитание да надвият съперника, Рибарите съумяха да реализират задачата си – те завоюваха териториалната борба за втора поредна седмица и ще се радват на удобствата в Резиденцията. Правилно премислената тактика донесе на синьото племе победа и по този метод Жътварите бяха обречени на апетит и бедност край Дивата река.

Първата борба за седмицата мина през многокомпонентна игра на Арената, а крайната цел на тимовете беше да опазят знамето си по образеца на бойците от българската войска. В началото на играта четирима играчи от всеки тим пренасяха на щафетен принцип елементи от пъзел. Двама от тях бяха вързани с еластично въже, а посред им други двама висяха от люлки надолу с главата. След като всички елементи от ребуса бяха сложени на масата, трета двойка участници получи правото да стартира с нареждането му.

Позициите и в двете племена бяха разпределени чудесно, само че рецесия при Борислав заплаши сполучливото преместване на частите от пъзела на Рибарите. Въпреки компликациите, капитанът на тима не се отхвърли и съумя да събере сили, с цел да удържи позицията.

Снимки: NOVA  Рибарите още веднъж завладяват Резиденцията в „ Игри на волята
Жътварите започнаха да подреждат своя пъзел повече от две минути по-рано, само че сестрите Екатерина и Йоанна доста бързо се ориентираха в изображението, което би трябвало да подредят. По този метод те решително стопиха преднината, която имаха Ваня и Джералдин и развяха знамето на племето си.

„ Имаме неприятна серия. Силно се надявам доста бързо да излезем от нея, тъй като другояче ще бъде доста тежко за нашето племе”, сподели Любомир по отношение на петата поредна загуба от Рибарите в последните дни. Тодор не можа да скрие, че е гневен и че играта за племето му от съвсем извоювана се трансформира в изгубена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР