С много експериментален състав, съставен от недоказани младоци и твърди

...
С много експериментален състав, съставен от недоказани младоци и твърди
Коментари Харесай

Хофе хвърля голобради младоци и забравени резерви срещу Лудогорец

С доста пробен състав, формиран от недоказани младоци и твърди запаси ще излезе тимът на Хофенхайм в мача против Лудогорец в четвъртък.

Двубоят е от изключителна значимост за разградчани, които се нуждаят от точка, с цел да продължат напред. Съвсем на другия полюс е ситуацията при германците, които към този момент отпаднаха от конкуренцията и последният дуел в Лига Европа е условност за тях. Заради това и старши треньорът Юлиан Нагелсман мисли повече за идния в неделя мач от Бундеслигата против Хановер.

Херо: Нужно е да спечелим най-малко точка против Хофенхайм

За задачата младият експерт е взел забавно решение - в идващите дни тимът му ще се приготвя на две обособени подготвителни групи. Едната от тях, цялостна с младоците и запасите, ще се приготвя за мача с Лудогорец, а тренировките на другата ще са напълно ориентирани към дуела от локалното състезание.

"Една част ще се приготвя за Лудогорец, а друга част за Хановер, с цел да създадем естествена подготвителна седмица с тях. Така че ще упражняваме с двете групи малко или повече, с цел да бъде от изгода за всички ", изясни Нагелсман.

Израелец, свирил призрачен мач на Левски, ще е арбитър на Хофе-Лудогорец

Той въпреки всичко не е отписал напълно мача с Лудогорец и се надява тези, които получат късмет, да се възползват от него. "Ще опитаме да хвърлим в багра доста млади, които може би ще бъдат за първи път на терена в мъжкия футбол, които са надарени и желаят да се потвърдят. Няма никакво значение, че шампионатът е завършил за нас. Има значение за личните им кариери. "

Според "Билд " късмет ще получат гении като Скендерович, Хак, Хоогма, Паслак и Охс, както и по-възрастни играчи, които обаче имал малко игрови минути през този сезон, като Жул, Бичакчич и Полански.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР