С Меркурий в Стрелец в квадратура с Юпитер в Риби

...
С Меркурий в Стрелец в квадратура с Юпитер в Риби
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 06.12: Празни приказки и неизпълнени обещания

С Меркурий в Стрелец в площ с Юпитер в Риби, денят се планува да бъде изключително спокоен, лек, със мощна екстровертност и въодушевление за диалози, смешки и разходки. Ще получим положителни вести, ще изпълним контакти, само че денят не е подобаващ за диалози за бизнес, тъй като множеството от казаното ще бъде " кухо ", защото единствено няколко неща ще бъдат правилни, а останалите ще бъдат пресиления, обещания и огромни думи. Затова би било добре да държим дребна кошница и затворена уста, с цел да не споделяме неща, които не би трябвало! От друга страна, ще изразим намерено това, което сме чувствали и от което сме се страхували до момента, без значение дали е неприятно или положително, и е доста евентуално да предизвикаме свада.
Кои знаци са наранени през днешния ден?
Близнаци, Деви, Стрелци и Риби, не се увличайте от свръхоптимистичния климат и не раздавайте обилно обещания, тъй като най-вероятно няма да ги спазите и освен това, само че и ще бъдете упрекнати в безнаказаност и лековерие!

Лъвове, Водолеи, Телци и Скорпиони, не губете надзор както поради финансите си, по този начин и поради любовните си каузи. Самоограничението е от значително значение, защото рискувате да се изложите или разочаровате заради високите упования, които ще би трябвало да запълните.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР