С мен бяха водени разговори от различни партии. Към момента

...
С мен бяха водени разговори от различни партии. Към момента
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Имам покани от различни партийни среди за кандидат за кмет на София

„ С мен бяха водени диалози от разнообразни партии. Към момента не бих могла да кажа друго от това, че имам предложения от разнообразни партийни среди за претендент за кмет на София от левия набор “.

Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по bTV Ваня Григорова, стопански консултант на КТ „ Подкрепа “. Четири столични организации на Българска социалистическа партия са номинирали Ваня Григорва за кмет на София, оповестиха от столичната конструкция на Социалистическата партия.

„ Десните среди откриха общ претендент. Логично е и левите среди да търсят общо лице, с което да се явят на идните локални избори. Дали ще съм аз, или различен – това е въпрос на диалози “, уточни тя.

„ Смятам, че би трябвало да се организира обществена политика, ориентирана към жителите и работещите в София. За мен като жител и персона, която е публично дейна от доста години, на мен ми липсва тази политика. Дали ще се съглася – не мога да кажа в този момент “, изясни Ваня Григорова.

Според нея в София през последните години локалната политика е спорна.

„ Местна и национална политика се допълват. Не беше направено това, че не се върна ВиК сдружението в София в общински ръце. Не знам за какво към момента не се минава към това. Не знам за какво почистването на София в общински ръце. Това е неолибералната посока, в която България се движеше “, изясни икономическият консултант на КТ „ Подкрепа “.

„ Не биваше да се случва такава политическа заигравка. Това е дъвка за политикани. Против съм премахването на паметника на Съветската войска “, сподели още тя.

„ Васил Терзиев е главен конкурент на политиката, която аз считам, че би трябвало да се води. Той разгласи, че София би трябвало да е артикул, който да е конкурентен на европейския пазар. Не смятам, че столицата на България би трябвало да се преглежда като артикул “, акцентира Ваня Григорова.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР