С линията Manufaktur/манифактура/ Mercedes-AMG предлага цял набор от изискани екстри.

...
С линията Manufaktur/манифактура/ Mercedes-AMG предлага цял набор от изискани екстри.
Коментари Харесай

SL от Mercedes-AMG с изискани екстри

С линията Manufaktur/манифактура/ Mercedes-AMG предлага цялостен набор от изискани екстри. „ Манифактура “ по принцип значи направено на ръка и отбелязва вариантите за персонализиране с извънредни лакови покрития и висококачествени интериорни детайли. Тази линия към този момент е налична за Nobel Roadster SL.

Характеристиките на линията включват седем цветови разновидността и изключително първокачествен интериор от кожа напа. Седалките в автомобила са със комплицирана „ диамантен “ текстура. Гербът AMG също е щампован върху предните облегалки за глава. Кожа Nappa в цвят " манифактура " е употребена още за подлакътниците и централните панели във вратите, централната подпора, в това число централните подлакътници и долната част на арматурното табло.

Елегантният интериор включва и ръчно декорирания „ AMG Performance Manufactory волан “ в кожа напа в цветовата гама на съответната тапицерия. Осветените прагове на вратите в изрезите на вратите носят надпис „ AMG “ и шарка, непокътната за линията Manufaktur. Централната подпора е украсена с надпис " Manufaktur " в ослепителен хромиран тип. Изпълнен в курсив, той свидетелства за претенциите на етикета за високо качество на ръчната направа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР