С лапсус за очакван мандат за правителство от президента Първанов

...
С лапсус за очакван мандат за правителство от президента Първанов
Коментари Харесай

Тошко Йорданов с лапсус иска мандат от Първанов за правителство

С лапсус за предстоящ мандат за държавно управление от президента Първанов стартира словото на ръководителя на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов. Простете за грешката, бързо се поправи той.

Тошко Йорданов не пропусна да означи, че идващите две седмици са решаващи за образуването на кабинета.

В този период ще стане ясно дали са откровени декларациите за смяна или битката е още веднъж за министерски постове, уточни Тошко Йорданов.

" Този парламент е по-различен от предходния. Според нас е много по-близък до действителността и до това, което желаят българските жители. Самият факт, че тук участва Министерски съвет, значи, че хората, които стоят тук не се срамят да застанат зад нас. Всички знаем какви са резултатите на изборите. До огромна степен знаете и какво ще създадем като политическа мощ. Ние ще предложим, когато президентът Радев, даде мандат, ще предложим претендент и ще проведем диалози за политиките, които би трябвало да се организират ", сподели още Йорданов.

По думите му с множеството партии, с които ще проведат диалози нямат разлики за основния прокурор, за унизителните пенсии на нашите майки и татковци. " В идващите 14-15 дни, в случай че авансово декларираните заявления за смяна на страната, а не за предпочитание за постове, са правилни, би трябвало да има държавно управление, което да продължи работата, която стартира служебният кабинет. Това е посоката, съгласно нас, в която би трябвало да се развива страната. Ако няма - вероятността да отидем на следващи предварителни избори, е огромна ", съобщи още Йорданов.

Бел.ред.
И двете партии, Има Такъв Народ и ГЕРБ, на думи са твърдо за мажоритарния избор и имат общо 128 депутата. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР