С констатация, че изпращаме една трудна и тежка година родните

...
С констатация, че изпращаме една трудна и тежка година родните
Коментари Харесай

С какви надежди изпращат депутати отминаващата година?


С констатация, че изпращаме една сложна и тежка година родните политици показаха вяра пред БНР, че 2023 година ще е по-добра и заговориха за поумняване и отрезвяване.

" Каскадата от избори би трябвало да спре ", настоя заместник-председателят на Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,.

" Българското общество и българският политически живот минават през фаза, в която са нужни лечебни дейности. Като че ли ходенето от избори на избори си е някакъв тип терапия, която обаче е време да завърши ", добави той.

Интерпретацията на от " ": " Това са родилни страдания за една по-чиста и продуктивна народна власт за всички нас.

Христо Иванов от " Демократична България " залага на научените уроци. " Колкото по-бързо си извлечем уроците, колкото по-бързо разберем, че няма да стане по-лесно, по-просто и по-еднозначно, толкоз по-бързо ще можем да решаваме националните задания ", сподели той.

Лидерът на " " бе безапелационен: Нямаме повече време за губене и аз се надявам през новата 2023 година да успеем да създадем по този начин, че да сложим ръководството на България в напълно нови релси, нови релси, на които да се сложи на първо място българският народен интерес преди всичко.

Пожеланията на от Българска социалистическа партия: Най-вече живот и здраве, тъй като е обичайно благопожелание, и шанс, и може би една по-сериозна политическа непоклатимост, която да докара до икономическа непоклатимост, до повишение на приходите на хората. Всичко това с ясната мисъл, че българите би трябвало да живеят малко по-добре най-малко, и по-достойно.

И на Халил Летифов от Движение за права и свободи: Всички ще си пожелаем и ще се молим за една по-плодородна и по-добра година, 2023 година, която да е изпълнена с очаквания, и да се вземат решение рецесиите една по една.

Александър Николов от " " разяснява: Надеждата я има. По-важният въпрос е дали ще има мъдрост и разсъдък към държавническия метод.

Депутатите се връщат на работа на 4 януари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР