С коледните гарнитури и празничния сезон бързо наближава, жизненоважно е

...
С коледните гарнитури и празничния сезон бързо наближава, жизненоважно е
Коментари Харесай

Шест симптома на киселинен рефлукс и киселини, за които да следите, след като сте яли празнична храна на Коледа

С коледните гарнитури и празничния сезон бързо наближава, жизненоважно е да сте наясно с мъчителното положение, породено от яденето на празничните деликатеси, които се оферират.

Съветът на NHS изброява шест признака, които могат да бъдат симптом на киселини и киселинен рефлукс, породени от усвояване на свине в одеяла или в допълнение парче коледен пудинг. Има повече от няколко метода за заобикаляне на признаците, които могат да доведат до гадене, пресипнал глас и в някои случаи противен усет в устата. Тези, които се надяват да предотвратят празничния спад на храната, могат да следват няколко изброени медикаменти, които би трябвало да предотвратят развиването на положението в по-сериозна диагноза гастро-езофагеална рефлуксна болест.

Има два съществени признака на киселинен рефлукс, които могат да бъдат съпроводени от четири подлежащи краткотрайни здравословни пристъпа. Киселини и противен кисел усет в устата са водещи симптоми; първият предизвиква чувство за парене, до момента в който вторият...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР