С кого ПП-ДБ ще правят правителство. Няма как ПП-ДБ да

...
С кого ПП-ДБ ще правят правителство. Няма как ПП-ДБ да
Коментари Харесай

Румяна Коларова: Бойко Борисов не си жертва партията, той прави това, което е най-добре за нея

С кого ПП-ДБ ще вършат държавно управление. Няма по какъв начин ПП-ДБ да създадат държавно управление без ГЕРБ. Този въпрос сложи пред Българска национална телевизия проф. Румяна Коларова.

Няма танго, направиха дребна стъпка напред, разяснява тя диалозите сред първите две партии в Народно събрание.

В доста от изказванията на политиците липсва логичност, счита политологът, представена от news.bg.
С втория мандат може да има кабинет с поддръжка от ГЕРБ, само че без политически фигури и специалисти, допустими за двете страни, по думите ѝ.

Борисов не си жертва партията, той прави това, което е най-добре за нея, разясни Коларова.

Проблемът бил във втората мощ, която не правила най-хубавото за себе си. От външна позиция всичко е в обстановката на парадокса, съгласно Румяна Коларова. Тя предлага за министър председател да бъде номиниран гуверньорът на Българска народна банка Димитър Радев.

Според политолога Любомир Стефанов всички ще се опитат да избегнат отговорността. Проблемът е бюджетът и какъв да бъде дефицитът, по думите му. Той предвижда държавно управление на малцинството, само че това е неуместно, защото даже и то да мине в зала, би трябвало да се одобряват и законите, които то ще предлага. Управление с ГЕРБ няма да погуби ПП-ДБ, съгласно Стефанов. Щом Борисов може да преглътне ръководство с хората, които го арестуваха, и симпатизантите на ГЕРБ ще го преглътнат, съгласно него.

Президентът и служебните министри влияеха в последната предизборна акция, по думите му. Възраждане се възползва от хаоса в страната. Хората не са ядосани на партиите, ядосани са на хаоса, посочи политологът.

Има Такъв Народ се научиха къде да вършат шоуто, а за Българска социалистическа партия към този момент или положително, или нищо, разяснява още той. В момента министър председател не трябва да е партийна фигура, е мнението на Стефанов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР