С кариера, дълга повече от 30 години, Майкъл Киарело е

...
С кариера, дълга повече от 30 години, Майкъл Киарело е
Коментари Харесай

Великите готвачи: Майкъл Киарело

С кариера, дълга повече от 30 години, Майкъл Киарело е един от най-обичаните готвачи в Съединени американски щати. В допълнение към своите кулинарни оценки, майстор-готвачът е идеален винопроизводител, незабравим създател, автентичен ефирен водещ и основател на един избран метод на живот в Напа, Калифорния.

Киарело, видно от семейството, е потомък на италиански емигранти и с типичния си финес присажда италианското dolce vita измежду щедростта, слънцето и лозята на Калифорния.

Долината Напа се трансформира в същинска райска градина под грижите на Майкъл Киарело, който уважава традициите, употребява изпитани предписания и локални артикули, готви и живее съгласно сезоните. Най-важно за него, несъмнено, е настроението.

Главният готвач и притежател на ресторанта Napa Valley Botteg се характеризира със средиземноморски жанр на готвене, въодушевен от южните си италиански корени.

Той е създател на шест възхвалявани готварски книги, а също така е основател на марката Napa Style, която включва както профилирани храни, по този начин и кухненска посуда и аксесоари за дома.

В пленителния свят на италианската кулинария има толкоз предписания, колкото и техни вариации. Всеки район се гордее със своите открития, а знайни и незнайни създатели са ги модифицирали взависимост от усетите и опциите си.

И като става въпрос за авторски тълкования на типичен италиански предписания, Майкъл Киарело е фамозен измежду рецензията със зашеметяващото си песто дженовезе, същинският знак на италианската кулинария.

Майкъл Киарело, който е родом от Калабрия твърди, че песто е техника на подготвяне, а не съответна рецепта и пропорции на продуктите.

В готварското си шоу популярният майстор-готвач показва храната по автентичен и непредвиден метод, като отделя особено внимание и на виното, което я съпровожда.

Не е изключено да видите пържена риба, сервирана върху вестник, само че по един извънредно обаятелен метод, който подсказва за освободеност и лекост. Един от водещите правила на Майкъл Киарело е, че в случай че човек не помни какво е ял през вчерашния ден, значи е било фаст фууд.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР