С какво ще запомним този ден? Вероятността да бъде приет какъвто

...
С какво ще запомним този ден?
Вероятността да бъде приет какъвто
Коментари Харесай

При скъпа застраховка и бонус-малус, цената за виновните водачи ще скочи още

С какво ще запомним този ден?

Вероятността да бъде признат какъвто и да е текст, касаещ промени в цената на застраховката " Гражданска отговорност ", е доста дребна. И въпреки всичко системата " бонус-малус " работи - още от коментара  на Димитър Димитров, изпълнителен шеф на Камарата на автомобилните превозвачи, чуйте във вечерните Podcast вести. 

И още от тематиките, които ще чуете:

17-годишна ученичка е умряла в класната стая на Английската гимназия " Гео Милев " в Бургас. На момичето му прилошало и след намесата на здравно лице се свестило. Бил извикан и екип от " Бърза помощ ", само че след повторна загуба на съзнанието, момичето издъхнало. Полиция прави оглед на място, а образователните занятия бяха прекратени.

Комисията по правни въпроси в Европейския парламент гласоподава за събаряне на имунитетите на евродепутатите Марк Тарабела от Белгия и Андреа Коцолино от Италия, заяви БНР, базирайки се на свои източници. Двамата са обвинени по случая " Катаргейт ". Те бяха членове на групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите, само че поради абсурда бяха изключени от групата и станаха самостоятелни. Очаква се на следващия ден Европейският парламент също да смъкна имунитета им на пленарното си съвещание. Заради " Катаргейт " бе свалена от поста си и заместник-председателката на Европарламента - гръцката социалистка Ева Кайли.

Продължилото 15 месеца следствие на ATP към обвиняванията против Александър Зверев, приключи с позитивен за тенис звездата излаз, съобщи " ". В края 2020-а той бе упрекнат от някогашната си другарка Оля Шарипова в домашно принуждение. Рускинята разкри за случаи на нанесен от Зверев побой, както и за тежък душевен тормоз от тенисиста, който на моменти даже я е карал да се опасява за живота си. Огромният отзив след обвиняванията накара асоциацията на играчите да започва свое следствие, което през днешния ден получи своя край.

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести:

 

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?  

Малко повече от половината дами в България - 52%, и съвсем толкоз мъже - 47 на 100, са трансформирали най-малко един път обитаемото място, в което живеят. Защо? Чуйте във вечерните Podcast вести.  
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР