С какво съм заслужил все да ме боли гърбът?“; Защо

...
С какво съм заслужил все да ме боли гърбът?“; Защо
Коментари Харесай

Христо Нанев: Изцеления с регресия

„ С какво съм заслужил все да ме боли гърбът? “; „ Защо от дребна не мога да вдишвам обикновено? “. Толкова пъти ни се коства, че незаслужено страдаме от мъчителни заболявания и здравословни неразположения, без да знаем, че всичко сме си заслужили. Без изключения. Съдбовните закони не подминават никого и въпреки през днешния ден да виждаме себе си като почтени жертви, не знаем коя е ролята, която сме изиграли в миналото от дълго време, в някой минал живот, когато сме навредили някому волно или пък не.

А осъзнаването е ключът към изцелението. За него ще ни опише Христо Нанев на 21 октомври по време на събитието ни от пребогатия си опит с регресии на хора в минали животи.
Христо Нанев е публицист, езотерик, един от най-големите български откриватели на паранормалното у индивида. Автор е на 20 книги, множеството от които са отдадени на българските явления като Слава Севрюкова, Дядо Влайчо, Преподобна Стойна, Любомир Лулчев, както и книги с информация, получена по време на регресии („ Прераждане и еволюция “ и „ Хроники на подсъзнанието “).

Знаем едно – ще бъде незабравимо, а тъй като още веднъж ще бъдем в залата на Софийската опера, ситуацията ще способства за тайнственото прекарване.

ПРОГРАМА И ЛЕКТОРИ
Отваряме вратите в 9 ч.!

09:30 - 09:40Откриване

09:40 - 10:30

доктор Людмила Емилова
Плодолечение

10:40 - 11:30

Аида Марковска
Помири се с майка си!

11:40 - 12:40

Сал Ракели
Напълно здрави

12:40 - 13:30Обедна отмора

13:30 - 14:20

Дария Тодорова
Деца на Светлината

14:30 - 15:20

Нели Конуей
Ангелски послания

15:30 - 16:20

Христо Нанев
Изцеления с регресия

16:20 - 16:30

Николай Иванов – ОМ
Музикален привет
КОГА: 21 ОКТОМВРИ 2023, събота, 9.00 - 16.30 ч.
КЪДЕ: Софийска опера и балет
БИЛЕТИ:
от, отдаден на събитиетона място на касата на Софийска опера и балетна място в деня на събитието, в случай че има останали местаБилети за онлайн лъчение през youtube:
от уеб страницата на Списание 8ЦЕНИ:
Присъствени билети: от 35 до 75 лева.     
Билет за онлайн лъчение: 35 лева

Всички, закупили билет, ще получат след това видеозапис с лекциите на ел.поща, която са показали в поръчката си.
Участниците, които участват в залата, ще могат да си изберат на място и 4 броя от обичаното Списание 8 като подарък.В предверието на залата на Софийската опера и балет ще има и щанд, където може да си закупите определени книги, новите броеве на списанието, рекламни тениски и торбички, както и да се абонирате.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР