С какво ни завладява Street style или градската мода“ тази

...
С какво ни завладява Street style или градската мода“ тази
Коментари Харесай

Street style – 3 полезни модни съвета

С какво ни превзема Street style или „ градската мода “ тази есен?

Какво може да забележим по улиците на Париж, Лондон, Ню Йорк и Милано?

Street style е ослепителен, витален, самоуверен и ексцентричен като самия живот в града.

Цвят, цвят и отново цвят!

Ярките цветовете слизат от стилните сцени, където известни марки като Gucci, Rodarte, Burberry, Versace, Paco Rabanne, Dries van Noten, Moschino, Marine Serre, Preen, Fendi, Dolce&Gabbana показват фешън комбинации с цветни чорапи и чорапогащи за есен-зима 2022/2023 и се настаняват в аутфита за есента.

На мода ли са чорапогащите през 2022 година?

На точки, на сърца, скотски принт, на цветя, дантела, транспарантни! Те са на всички места сега и влизат в най-новите трендове на стилната промишленост. Те ще бъдат нещо, което би трябвало да приемем, тъй като ще останат за дълго време!

Заедно с топлото палто и жилетка, идва ред и на дългите чорапи и чорапогащи.

Носете червени, сини, лилави или оранжеви чорапогащи и забравете бежово и черно!

Неоновите цветове ще ви накарат да блестите и ще ви откроят от тълпата.

Колкото по-екстравагантни и крещящи са вашите чорапи, толкоз по-добре!

Различните фешън къщи подчертават на разнообразни неща: върху елементарните чорапогащи, в този момент има щампи, бродерии, даже кристали.

Едноцветни чорапогащи, само че с ликра, напълно блестящи. Някои марки оферират чорапогащи от дантела като Gicci, а някои като Fendi не престават да дефилират с щамповано лого върху тях. Флоралните претекстове също са в топ тренда за чорапогащи тази есен.

Чорапогащите освен топлят, само че основават безупречна стилна визия. С тях подчертавате женствеността си и изглеждате изискани.

Какъв модел чорапогащи да изберете

Монохромен модел

Едноцветните модели са супер изчистени. Цветовете са ярки и свежи. Лилав или червен цвят ще основат отличителна визия.

 Street style – 3 потребни фешън съвета

Модел с щампа или лого

Подобно на стилните марки Moschino и Fendi и този сезон се носят чорапогащници с щампи.

Фигурите са разнообразни – геометрични, сърца, цветя, линии, точки.

 Street style – 3 потребни фешън съвета

Чорапогащи от дантела

Чорапогащи от дантела комбинирани с чизми или ботуши а висок ток ви вършат извънредно женствени и издължават силуета. Модни марки като Versace и Gucci залагат доста на този вид.

Изборът на цветове е оставен за вас – бял, розов, жълт, червен, зелен, кафяв, оранжев. Всичко, което ви харесва, може да бъде част от супер моднния ви стайлинг. Ако обичате по-изчистена визия, може да носите елементарните черен и бежов цвят.

 Street style – 3 потребни фешън съвета

Как да носите дългите чорапи до коленете

Дългите чорапи до коляното са тук и тази есен. Марки като Miu Miu и Dior оферират най-хубавите комбинации на облекло с чорапи до коляното.

 Street style – 3 потребни фешън съвета

Тенденцията на дългите чорапи стартира с Бела Хадид и обичаният й метод да ги носи с гимнастически къси панталони или мини пола.

Ако вашият тоалет е много закостенял, чорапите до коляното ще прибавят неудържим съблазън към вашата визия, защото акцентират линиите на прасците ви и разкриват кожата над коленете. Те имат женствено обаяние, деликатност, романтика, което ги прави безспорна класика.

Стил 1

Гумени ботуши, дълги плетени чорапи над колената и къси панталонки (Chanel)

Стил 2

Къса пола, отсечен топ и дълго сако (Chanel)

Стил 3

Дълги плетени чорапи и къса плетена рокля (Max Mara)

 Street style – 3 потребни фешън съвета

Как да носите чорапи с обувки

Чорапите и обувките е добре да бъдат в един цвят. Това основава съвършена визия даже и на ежедневния стайлинг. През хладните дни и вечери е добре да носите плетени чорапи в композиция с дълги сака или палта.

Модните марки Max Mara и Fendi дават желание на класическите модели: чорапи в бял и черен цвят. Сега класическата визия притегля повече дизайнерите, тъй като наподобява супер елегантна и изключителна.

Как се носят дълги чорапи с обувки?

Клиновете са отличен избор, когато комбинирате чорапите си с обувка, което ще ви даде спомагателна височина.

Плътният ток на обувките основава гладка линия към чорапите, с цел да сътвори заблуда за издължени крайници. Ще имате спомагателна височина и убеденост, когато носите чифт дълги чорапи до коляното и елементарни токчета или ботуши.

 Street style – 3 потребни фешън съвета

Тази есен дизайнерите ни връщат към този хубав аксесоар – дългите чорапи. Може да ги извадите от персоналния си дрешник и да ги изпробвате в всекидневието. Те са изключително подобаващи за съчетаване с мини пола даже и през прохладните месеци. В композиция с дълги чорапи съвсем няма да се забележи, че носите нещо късо. Те освен ще ви топлят, когато е доста студено, само че ще създадат за вас една ефектна визия. Изглеждат доста женствени, комбинирани с мини пола, рокля или къси панталонки. Те са едно малко украшение за съвършен външен тип.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР