С изненада още в първия кръг стартира сезонът в Ефбет

...
С изненада още в първия кръг стартира сезонът в Ефбет
Коментари Харесай

Етър измъкна точка от ЦСКА на Българска армия

С изненада още в първия кръг започва сезонът в Ефбет Лига. Отборът на Етър измъкна точка като посетител на ЦСКА на " Българска войска ", откакто стигна до 2:2 в късния мач от програмата за петък.
 Дъжд от голове на
В първата среща от кръга Берое надделя Ботев във Враца с 3:1. Очакванията бяха за разгромна победа на ЦСКА на фона на показаното в мача от Лига Европа при успеха с 4:0 над черногорския Титоград, само че не се оправдаха.

Иначе дуелът стартира чудесно за играчите на треньора Добромир Митов. Резултатът бе открит от домакините още в 4-ата минута на срещата. Петър Занев навлезе в наказателното поле и беше изритан от Александър Дюлгеров, при което съдията Стефан Апостолов отсъди дузпа.

Зад топката застана Али Соу и с мощен шут осъществя. До края ЦСКА можеше да удвои, само че вратарят Иванов и анулиран гол на Соу резервираха резултата. В 57-ата минута резултатът беше подравнен.

При една офанзива на гостите Тиаго Родригес лиши топката, само че реши да дриблира в личното наказателно поле, при което Даниел Младенов му открадна топката, напредна и изравни.

ЦСКА още веднъж излезе напред в 73-ата минута, когато младежът Митко Митков показва ужасно самочувствие и с удар от отдалеченост с левия крайник направи 2:1. Само пет минути по-късно обаче Етър изравни още веднъж.

Иван Стоянов центрира и Младенов с глава вкара за 2:2. В края на мача Здравко Илиев даже можеше да донесе успеха на Етър след независим пробив, само че ударът му мина настрана от вратата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР