С изключително любопитство установих, че цяла България е загрижена за

...
С изключително любопитство установих, че цяла България е загрижена за
Коментари Харесай

Журналистка: Дали БСП ще се отърси от топузите, които я дърпат към дъното?

" С извънредно любознание открих, че цяла България е загрижена за Българска социалистическа партия. От ляво и дясно, от изток и запад, от небогати и богати, от щастливи и недоволни. Нито една друга партия не се радва на такива разгорещени рекомендации – Българска социалистическа партия да бъде такава, Българска социалистическа партия да бъде онакава, Българска социалистическа партия на тези, Българска социалистическа партия на тези. Разбира се в основна роля е Корнелия Нинова – добра и неприятна, демократ и деспот, властолюбива и отстъпчива ", във Facebook.

Абе, алакоолу! Българска социалистическа партия не е във властта от 2009 година, а Нинова към този момент е единствената отказала на лицето Бойко Методиев Борисов да бъде ръководител на Парламента. И тъкмо под нейно управление тази партия поведе първа борбата с мафията.
Журналистка: Нинова има смелостта да разгласи „ война “ на безконечните социалистически велможи
" Ще напиша няколко реда с експлицитната спогодба, че не желая никой да ме разубеждава със угриженост или злобни излияния. Живея много годи...

И по какъв начин пък тези юнаци, които тя ги изкъшка да не дремат постоянно на партийните постове взеха решение, че Българска социалистическа партия не е обществена партия, имала неприветлив тип. Как ще е привлекателна като си живеете в тв приемника и бълвате змии и гущери. Дали едно семейство, от чийто апартамент непрестанно се вихрят кавги провокира почитание? А?

Ясно е, че отнемането на безметежното битие би наранило всеки. Ама, нали сякаш в Българска социалистическа партия сте се обединили към блян, пък то излиза, че е към власт и пари. На процедура като изпуснеш властта, понижават мощно и парите. И тогава цъфва измяната.

Дали Българска социалистическа партия ще се отърси от топузите, които я дърпат към дъното? "

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР