С изключителен успех приключи традиционният международен футболен турнир за деца

...
С изключителен успех приключи традиционният международен футболен турнир за деца
Коментари Харесай

Легенди на Пирин поздравиха най-добрите малки футболисти от турнир в Сандански! Сред тях е синът на ексдиректора на ОД на МВР Д. Дойчинов-Венцислав

С извънреден триумф завърши обичайният интернационален футболен шампионат за деца в Сандански. Стотици дребни футболисти мериха сили в оспорвани дуел и демонстрираха същинска футболна класа в борбите. Турнирът беше следен персонално от едни от най-хубавите футболисти в България от предишното, героите от 1994-та, Петър Михтарски и Ивайло Андонов.

На финала на шампионата Андонов и Михтарски поздравиха най-хубавите играчи в тимовете и си направиха фотография за спомен с тях. Един от отличилите се е синът на някогашния шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград Дойчин Дойчинов-Венцислав, който е халф в тима на Локомотив София, набор 2012, спечелил трето място в шампионата, надвит само от " Бешикташ ".

Треньор на младите очаквания на Локо Сф е синът на един от най-хубавите играчи във футболната история на България, Начко Михайлов. Дойчинов-младши сподели забележителна футболна класа и сила, която сигурно го трансформира във футболна вяра за наслада на най-големия му почитател, неговият татко.

Дойчинов старши наблюдава играта на сина си и беше измежду дейните почитатели на трибуните по време на шампионата. Михтарски и Андонов поздравиха ВенциДойчинов за превъзходната му игра и му пожелаха да продължи по пътя си,да следва фантазията си и да развива забележимия си гений на терена.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР