С интензивните спекулации около кралското семейство, по-специално опасенията за здравето

...
С интензивните спекулации около кралското семейство, по-специално опасенията за здравето
Коментари Харесай

Защо принц Уилям никога не носи сватбен пръстен - въпреки че Кейт винаги носи своя

С интензивните спекулации към кралското семейство, по-специално опасенията за здравето на Кейт Миделтън, има един въпрос, на който може да се отговори елементарно и това е местонахождението от сватбената халка на Уилям.

Принцесата на Уелс нормално в никакъв случай не е виждана без сватбения си пръстен или красивия годежен пръстен със сапфир. Така че, когато прословутата фотография за Деня на майката на нея с трите й деца беше пусната, веждите бяха повдигнати за това къде са пръстените й.

Разбира се, това беше единствено един проблем с неприятната фотография, която Кейт направи, с цел да пожелае на всички Честит ден на майката. Големите новинарски отдели за фотоси издадоха заповед за „ заличаване “ заради някакъв остроумен фотошоп в изображението, като споделиха, че е било манипулирано, а любителският фотограф Кейт се извини за „ всяко провокирано комплициране “.

Въпросителната къде е сватбената й халка на фотографията в никакъв случай не е и евентуално в никакъв случай няма да получи отговор, само че нормално бижутата постоянно пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР