С информацията от днес ще минем отново през нашите национални

...
С информацията от днес ще минем отново през нашите национални
Коментари Харесай

Николай Денков: Ще питаме отново националните си съвети какво да правим с ГЕРБ-СДС

" С информацията от през днешния ден ще минем още веднъж през нашите национални препоръки. Ще стоим отворени в търсене на решение, в границите на нашите ограничавания ", това сподели през днешния ден Николай Денков от " Продължаваме промяната - Демократична България " след срещата с ГЕРБ-СДС.
 
Той изрази мнение, че надали ще има смяна в позицията на новата коалиция, че няма да поддържа кабинет на ГЕРБ-СДС, както и държавно управление, с присъединяване на техни министри.

" С първия мандат кабинет с нас не може да има, тъй като няма да ги подкрепим, само че може да се търсят решения с втория. Топката е в полето на ГЕРБ ", заключи Денков.

Номинираният за министър председател в вероятно държавно управление с втория мандат, който ще отиде при " Продължаваме промяната - Демократична България " акцентира, че групировката има общи цели и цели с ГЕРБ, " само че не е ясно дали могат да се реализиран по метода, по който предлага ГЕРБ ". " Основният проблем е неналичието на доверие. Парламентарно взаимоотношение ще има, като поддържаме законопроекти, само че не и държавно управление ", повтори за следващ път Денков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР