С или без НФСБ ще вървим напред, каза лидерът на

...
С или без НФСБ ще вървим напред, каза лидерът на
Коментари Харесай

Волен Сидеров за коалицията: И без НФСБ продължаваме напред

С или без НФСБ ще вървим напред, сподели водачът на „ Атака " Волен Сидеров по bTV. Важното е да се извършва програмата за ръководство на кабинета, уточни още той.

Волен Сидеров дефинира като погрешни изказванията на вицепремиера Валери Симеонов, че " правтителството се ръководи еднолично ". По думите му повода за рецензиите е, че Симеонов или се пробва да извоюва министерски пост или „ предотвратява неприятна вест " по собствен адрес.

След съвещание край морето през почивните дни, партията на Валери Симеонов – НФСБ, излезе с остри рецензии към премиера Бойко Борисов и ГЕРБ.

„ НФСБ е срещу едноличния жанр на ръководство на Борисов във връзка с фрагментите, който не е координиран с съдружните сътрудници ", уточни в изказване след срещата Валери Симеонов. Депутатите на НФСБ ще гласоподават в Народното събрание срещу оставките на тримата министри – Радев, Нанков и Московски. Днес от партията ще кажат окончателната си позиция за съдружните взаимоотношения.

„ Недопустимо е да си вицепремиер и да излезеш да кажеш, че се ръководи еднолично и разрушава държавността. Какво правиш тогава в това държавно управление – излизай в съпротива, почвай партизанска война, в случай че искаш ", прикани Сидеров. „ Не може да си играеш със стабилността, имахме големи компликации да създадем тази коалиция, напомни още водачът на „ Атака ".

Сидеров означи още, че самият Симеонов също би трябвало да подаде оставка, откакто сигналът му в прокуратурата против министъра на туризма Николина Ангелкова не беше доказан.

Няма да ставам министър, моята роля е по-важна в Народното събрание, безапелационен беше Сидеров. До края на тази седмица евентуално няма да станат ясни имената на новите министри, предвижда още той и означи, че министър председателят не бърза с това решение.

Сидер разгласи, че в диалог с премиера, двамата са се обединили към мнението, че отпред на Министерство на вътрешните работи би трябвало да застане човек от системата, който я познава от вътре и ще бъде по–добре признат от чиновниците.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР