С идването на пролетта, дойде и времето за традиционното пролетно

...
С идването на пролетта, дойде и времето за традиционното пролетно
Коментари Харесай

Пролетно почистване 2024 стартира в Габрово на 10 април

С идването на пролетта, пристигна и времето за обичайното пролетно разчистване. Тази година Община Габрово приканва всички поданици да се включат в акцията като почистят обичано място - пространството край блока, близката градинка или зона за разходка и отмора.

Инициативата„ Пролетно разчистване 2024 “се провежда от Община Габрово и ще продължи10 до 30 април.По време на акцията всеки габровец ще може да се включи като почисти региона към дома си, градинката в квартала или пък излезе отвън рамките на града и почисти нечисти територии. Община Габрово обезпечава чували и ръкавици, както и превоз на събраните боклуци.

Може да се включите в акцията „ Пролетно разчистване 2024 “ като заявите присъединяване на тел.: 066 818311 или на e-mail: [email protected]. Регистрация за присъединяване в акцията може да извършите и на място при приемането на чували и ръкавици.

За регистрация е нужна следната информация:

регион на разчистване

дата и часови диапазон за почистването

контейнерна площадка (при разчистване в града) или зона (при разчистване отвън града), където ще оставите събраните боклуци

бройка на екипа

телефон за контакт

Община Габрово обезпечава чували и ръкавици за всички регистрирани цивилен екипи.Чували и ръкавицисе получаватвсградата на Община Габрово (официален вход),всяка срядаот 10 априлдо края на акцията.

В взаимозависимост от спецификата на посочените региони,ОП „ Благоустрояване “ще обезпечи превозване на събраните боклуци доРегионалното хранилище за неопасни боклуци. В случай че почистваната територия е в границите на града, то събраните боклуци следва да бъдат оставени на контейнерната площадка.

Община Габрово чака да изпратитеснимки ПРЕДИ и СЛЕД почистването, което Вашият екип ще направи, а теще ги разгласяват, с цел да покажатдобрияпример. Екипите с най-активно присъединяване и атрактивни фотоси ще получат растения за засаждане, отгледани в оранжериите на Оперативна програма “Благоустрояване “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР