С голяма гордост Моника Валериева реши да сподели снимки на

...
С голяма гордост Моника Валериева реши да сподели снимки на
Коментари Харесай

За този нос ли даде 30 бона Моника Валериева?

С огромна горделивост Моника Валериева реши да показа фотоси на новия си нос, направен след интервенция в Турция. Моделът едвам изчака 20 дни от интервенцията и показа снимки след следващата промяна, която направи по себе си.

 

Определено носът, с който е родена Валериева, не се отличаваше с проблематичен тип, само че тя реши да се подложи на интервенция и да получи „ дребен бейби нос “, както самата тя го дефинира. За тази промяна тя е пътувала до Турция, a за интервенцията е отделила над 30 хиляди лв..

 

Мрежата прегря от мнения за новия тунинг на Моника. За нейно страдание масата от хора считат, че парите са на вятъра хвърлени. Някои разясняват, че остарелият нос е по-добрият вид. Разбира се има и смешки, че е нужно присаждане на мозък, само че рядко се прибягва до него.

 

След раздялата с Меди Моника Валериева е решила да придобие съвършения външен тип. Преди време тя заложи на концепцията за „ бразилско дупе “. За задачата още веднъж посети Турция, където й бяха сложени импланти, с цел да придобие стремежи резултат.

 

Слухове свързаха Моника и с нов скришен любовник. До този миг тя резервира цялостно безмълвие по отношение на персоналния си живот след чалгаря Меди.

 

Автор: woman.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР