С годините станах по-мъдра и осъзнах, че хората в обкръжението

...
С годините станах по-мъдра и осъзнах, че хората в обкръжението
Коментари Харесай

Ето кои хора да не допускате в обкръжението си, ако искате да сте щастливи

С годините станах по-мъдра и осъзнах, че хората в обкръжението ни са доста значими за нашия триумф и благополучие. Когато се отървах от някои хора от живота си, станах щастлива и сполучлива.

Стойте настрани от следните персони:

Двуличните

Една остаряла другарка беше същинска лицемерка. Имах и други другари, които бяха същите като нея. Казваха ми положителни неща в очите и разпространяваха злословия зад тила ми.

Завистливите

Има хора, които завиждат и за най-малките неща. Когато споделиш нещо положително с тях, всичките ти проекти се провалят. Забелязах повече от един път, че след диалог с такива „ другари “ проблемите и неприятностите изпълзяваха от нищото.

Егоистичните

Имаше подобен интервал, в който бях заобиколена единствено от хора, които търсеха полза. Едва неотдавна осъзнах това. Половината от приятелите ми са били в живота ми водени от меркантилни подбуди. Когато започнах да отхвърлям да им оказвам помощ, те сами се отдръпнаха.

Мрънкащите

Гледам да не се окайвам на никого. Ако желая да се окайвам, ходя на психолог. Хората, които непрекъснато хленчат, ви зареждат с отрицателна сила, стоварват товара си върху вас. Реших да си запуша ушите един път вечно за такива хора.

Обсебващите

Обаждания, известия, визити без предизвестие – такива другари ме напрягаха доста. Досадните въпроси и контролът не са симптом на естествена връзка, тъй като унищожават персоналните граници. Имам си свои каузи и в този момент ги слагам на напред във времето.

Ако желаете да сте щастливи, богати и сполучливи, хората в обкръжението ви би трябвало да ви импонират.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР