С гласовете на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ беше отхвърлено искането да

...
С гласовете на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ беше отхвърлено искането да
Коментари Харесай

ГЕРБ и ПП-ДБ предотвратиха пленарно шоу по аферата Митниците

С гласовете на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ беше отхвърлено настояването да се създадат в пленарна зала разисквания по отчета на краткотрайната комисия з а следствие на корупционните практики в организация " Митници " и възможната роля на Асен Василев в тях. Председател на Комисията е Тошко Йорданов от " ИТН " и през вчерашния ден бе извършено последното съвещание.

За включването на отчета като точка в дневния ред гласоподаваха всички останали парламентарни групи - Движение за права и свободи, " Възраждане, Българска социалистическа партия и самостоятелните депутати, само че гласовете на ГЕРБ и ПП-ДБ по тази тематика депутатите няма да могат да се скарат.

Депутатът Цончо Ганев от " Възраждане " реагира против гласуването на ГЕРБ: " Прикриха ги. Каква им е ангажимента следва да забележим. Но ГЕРБ избавиха Асен Василев да дава отговор за всички неща, които е сътворил в Агенция " Митници ".
 Комисията за аферите в Митниците и Асен Василев завърши работа
Комисията за аферите в Митниците и Асен Василев завърши работа

ГЕРБ и Движение за права и свободи с положителна оценка за отчета по аферата в Митници

Има Такъв Народ също се ядосаха на ГЕРБ поради отчета за Митниците. Пред медиите в Партийния дом Тошко Йорданов сподели, че все пак групировката му ще го внесе в прокуратурата, а самият отчет е подписан от членовете на ГЕРБ в комисия.

Само ГЕРБ избавиха седалището на Асен Василев от изнасяне на спомагателна информация пред цялото Народно събрание, сподели депутатът. Бойко Борисов, Кирил Петков, Асен Василев и Лена Бориславова са някаква странна суинг компания, в която понякога се карат, на идващия ден се сдобряват, уточни Тошко Йорданов. Сега още веднъж са си сглобка, добави той. Отношенията в някогашната сглобка били фарс. В последните си часове, съгласно Има Такъв Народ Народното събрание ще одобри глупави закони. Целият парламент беше ремонти на поправките, по мнението му. Общественото мнение е доста по-голям съд, сподели още Йорданов.
 Денков: Аферата с
Денков: Аферата с " Митниците " е скалъпена

Живко Коцев не е прикривал корупция, безапелационен е някогашният премиер
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР