С гласовете на 119 депутати за и 64 против Александър

...
С гласовете на 119 депутати за и 64 против Александър
Коментари Харесай

С гласовете на 119 депутати за Андреев стана шеф на ЦИК

С гласовете на 119 депутати " за " и 64 " срещу " Александър Андреев бе определен за ръководител на ЦИК.

Българска социалистическа партия няма да поддържа кандидатурата на Александър Андреев за ръководител на ЦИК. Това стана ясно от думите на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова преди гласуването.

Мнозинството е приело неупотребим Изборен кодекс за ЦИК. Това самопризнание от Андреев изиска водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Много хора имат подозрение в това дали изборите ще бъдат транспарантни и почтени, добави тя.

Моля да заявите от трибуната какво очаквате от Народното събрание и има ли време то занапред още един път да трансформира Изборния кодекс, с цел да ви обезпечи естествени условия за работа , изиска аленият лидер. Тя изиска Андреев да изясни какъв брой машини ще вземе ЦИК.
 За Андреев въпросът за машинното гласоподаване не е
За Андреев въпросът за машинното гласоподаване не е " дали? ", а " по какъв начин? "

Той е безапелационен, че би трябвало да има написани правила

Това е спешна кандидатура, посочи и самостоятелният Валери Жаблянов. Напусналите групата на Българска социалистическа партия няма да поддържат кандидатурата на Александър Андреев.

Андреев също взе думата. Той не направи коментар дали ЦИК ще извърши изборния кодекс, тъй като комисията била групов орган. От думите му стана ясно, че изборната администрация ще извърши закона подобен, какъвто е.
 ГЕРБ номинира Александър Андреев за ръководител на ЦИК
ГЕРБ номинира Александър Андреев за ръководител на ЦИК

Според Дариткова тази кандидатура е професионално одобрена

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в началото разгласи поддръжка на партията му за Александър Андреев. След незадоволителните пояснения на претендента, Движение за права и свободи обаче отдръпна поддръжката си.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР