„С гласа си българските граждани отредиха изключително отговорна роля на

...
„С гласа си българските граждани отредиха изключително отговорна роля на
Коментари Харесай

Радев към „Има такъв народ“: Към вас са вперени очакванията на българите

„ С гласа си българските жители отредиха извънредно виновна роля на вашата партия. Предизвикателствата пред нашата страна са големи. Не единствено усложнената все още среда за сигурност – пандемията, икономическата и обществената рецесия “.

Това сподели президентът Румен Радев на консултациите с партия „ ИТН “. По думите му това постанова оперативно и отговорно държавно управление.



„ Възможно най-скоро образувано, с устойчива парламентарна поддръжка. В това отношение към вас са вперени упованията на българските жители “, добави той.

„ Ако държавното управление на ГЕРБ-СДС не бъде признато в българския парламент, в случай че въобще бъде импортирано, отговорността идва при вас. Затова се надявам да чуя вашите планове и готовността ви за сформиране на държавно управление “, сподели президентът.

Зам.-председателят на партията Тошо Йорданов от своя страна поздрави президентската институция съблюдава Конституцията и законите на страната.

„ Ние като политическа мощ също мислим да съблюдаваме Конституцията и законите такива, каквито са. Ще обсъдим, уповавам се градивно, какво мислим ние в по този начин създалата се обстановка “, съобщи Йорданов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР