С фатален край приключи спасителната операция за 5-годишното дете в

...
С фатален край приключи спасителната операция за 5-годишното дете в
Коментари Харесай

Историята, която докосна света: Не успяха да спасят детето, паднало в 30-метров кладенец

С съдбовен край завърши избавителната интервенция за 5-годишното дете в Мароко, която провокира вълна на състрадание и прикова вниманието на новинарските организации по целия свят.

Марокански медии оповестяват, че в късните часове на събота избавителните екипи са съумели да извадят тялото на момчето, предава

Спасителната интервенция стартира във вторник в дребния северен град Таморот, на 100 километра от град Ел Аайун. Бащата на 5-годишния Раян поправя дълбокия 32 метра бунар, когато за момент отклонява погледа си от детето и то пада.

Вместо да се употребяват булдозери, с цел да се стигне до детето, беше изкопан голям окоп до кладенеца, а по-късно водоравен тунел до местоположението му.

Сложната избавителна интервенция докосна сърцата на хората в цялата страна. Хиляди мароканци отидоха на място, с цел да следят работата на избавителните служби.

Операцията по спасяването на детето се трансформира в национална идея в продължение на дни и беше следена с с напрежение очакване. След като спасителите извадиха тялото на детето в събота вечерта, нямаше точни данни за положението му. Хеликоптер го откара до болничното заведение, а в късните съботни часове беше обявено за гибелта му.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР