С енките от миналото и подозренията в настоящето заплитат още

...
С енките от миналото и подозренията в настоящето заплитат още
Коментари Харесай

Лора разбулва шокираща тайна в Братя

С енките от предишното и съмненията в сегашното заплитат още повече комплицираните взаимоотношенията сред героите и водят до нови разкрития в епизодите на “Братя” тази седмица. С помощта на украинските си сътрудници, контрольор Жана Илиева стига до основна информация по случая “Донков”. Така отдел “Убийства” събира от ден на ден значими елементи за личността на мистериозния чистач в спортната зала, за който се допуска, че е забъркан в изгубването на Борис.

Калин е твърдо решен да употребява всички благоприятни условия за разпореждане на пъзела от улики, до момента в който следите са още горещи. Той се среща и с Лора, тъй като подозира, че тя знае повече в сравнение с е склонна да опише. Опитвайки да я предизвика, с цел да изкопчи информация, Калин поражда у нея страховити подозрения. Лора държи непременно да разбере истината за мистериозното изгубване на своя брачен партньор и нейното мощно предпочитание я подтиква към рискови ходове, които ще провокират внезапен поврат в действието. До какво шокиращо разобличаване ще я докара търсенето на отговори?

Дълго защитавана загадка ще открие и Ани, служителката във Фондацията за протекция на дами, претърпели домашно принуждение. Уплашена за нестабилното положение на Снежа, тя се пробва да ѝ помогне най-малко с нейните отговорности в офиса. Ани обаче не може да разбере повода за необяснимите ѝ отсъствия от работа и постоянно изменящи се положения на духа. Притеснената служителка се натъква на скрита от нея загадка, която ще промени взаимоотношенията й с близките и ще отключи неподозирани страхове.

Появата на Юлия в живота на Денис го изпълва с мрачни интуиции и тиха гняв. Той не е очаквал да я види и е изумен от появяването ѝ в неговия офис. Коя в действителност е мистериозната чужденка, какво търси в България и за какво провокира такива крайни страсти у предприемача, гледайте в новите епизоди на „ Братя “.

Не пропускайте престъпната драма от вторник до четвъртък, от 22:30 ч., в ефира на NOVA.

Последвайте профила и страницата на „ Братя “.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай Крадец влиза с щурм в апартамент, завързва дамата и заплашва с нож мъжа. - Казвай къде са парите и полезностите! - Ще ти кажа всичко,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНяколко въпроси и техните отговориВижте какво споделя актрисата в новата си мемоарна книга " Красотата да живееш два пъти " Предоставена е поддръжка за сред 25 и 30 милиона европейци за сред 1,5 и 2,5 милиона компании по програмата SUREСкоро се чака да стартират тестванията върху хораУченията са почнали през вчерашния ден и ще продължат няколко дни " Правим всичко допустимо да наваксаме забавени с шест години процедури ", означи министърът на околната среда и водите Емил ДимитровТе се опитвали да преминат българо-сръбската граница на път за Западна ЕвропаТова е най-голямото намерено количество контрабандни цигари за тази годинаЖитейски тематики дефинират новите цели на лекарите2400 лв. междинна работна заплата и 1000 лв. междинна пенсия в границите на един мандатОграничения се вкарват и за влизащите от страни от ЕС28 отличени от Академията ленти, 8 от които премиерни за българския ефир, чакат киноманите в идващите четири седмициБСП с проект от незабавни стъпки за опазването на здравето, приходите, работните места, стопанската система и образованиетоВижте по кое време мярката влиза в силаЛидерите на 23 страни и Световната здравна организация (СЗО) поддържаха през днешния ден концепцията за основаване на интернационален контракт, който да помогне на света да се оправи с бъдещи изключителни обстановки в здравеопазванетоВсеки искащ ще може да даде пробно вота си от 12 до 15 часаОт мрежата Салах за финала с Ре
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР