С един златен медал се завърна отборът по бадминтон на

...
С един златен медал се завърна отборът по бадминтон на
Коментари Харесай

Симона Стефанова спечели злато за АЕЦ Козлодуй от престижно състезание по бадминтон

С един златен орден се завърна тимът по бадминтон на АЕЦ „ Козлодуй “ от IV кръг от Националната верига по бадминтон в Хасково.
Състезанието се организира в интервала от 26 до 28 юли в спортна зала „ Спартак “ и бе част от Националната самостоятелна верига по бадминтон за класация. В него участваха 155 състезатели от цялата страна, както и от Турция, Молдова, Украйна и Македония.
В дисциплината дами еденично Симона Стефанова от секция “Бадминтон” към АЕЦ “Козлодуй” завоюва златен орден и стана неоспорим победител при дамите четвърто равнище. Теодор Петров се класира пети при мъжете второ равнище, което му донесе 26-то място в сан листата.
При смесените двойки Теодор Петров и Петя Димитрова доближиха четвърт край и там отстъпиха на домакините. В четвърто равнище при мъже еденично Илко Чуков се класира девети, което му донесе точки в сан листата. В същото равнище на мъже двойки пето място завоюваха Петър Пешев от БК „ Пазарджик “ и Теодор Петров от Семеен кодекс „ Бадминтон АЕЦ Козлодуй “, а Живко Желязков и Илко Чуков не съумяха да излязат от груповата фаза.
При дами двойки Симона Стефанова в тандем с Петя Димитрова се класираха на четвърто място в четвърто равнище, след доста оспорван мач за третото място.
При смесените двойки Илко Чуков и Симона Стефанова се подредиха на 12-то място в влиятелното съревнование.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР