С две нови попълнения в треньорския щаб се очаква бургаският

...
С две нови попълнения в треньорския щаб се очаква бургаският
Коментари Харесай

Алекси Желязков поема селекцията на „акулите“, в „Черноморец“ се завръща и Мирослав Косев

С две нови попълнения в треньорския щаб се чака бургаският отбор да завоюва най-малко точка от гостуването на Спартак Варна на 17 февруари

Бургаският „ Черноморец “ се снабди с две нови попълнения в треньорския щаб. Опитните Алекси Желязков и Мирослав Косев ще се причислят към екипа на Ангел Стойков, оповестиха от футболния клуб.     

Алекси Желязков ще заеме ролята на селекционер. Специалистът оглавяваше ДЮШ на „ Черноморец “ в предишното, а в кариерата си е подвизавал като асистент - треньор в „ Лудогорец “, „ Литекс “, Амкар (Перм) и мъжкия народен тим.

Освен него, някогашният състезател на " акулите " - Мирослав Косев ще заеме ролята на помощник-треньор. Той има над 150 мача за Черноморец в интервала 1996-та - 2001-ва. 

Последно той работи в групата на майсторите с „ Крумовград “ и ЦСКА 1948. 

Футболните почитатели в Бургас посрещнаха възторжено новината, че някогашният футболист на „ Нефтохимик “, който бе и част от скаутското звено на „ Лудогорец “, поема селекцията на „ акулите “. Очаква се до началото на пролетния дял в шампионата отборът да притегли положителни млади футболисти и да завоюва най-малко точка от морското дерби във Втора лига със Спартак (Варна). То ще е на 17 февруари, а букмейкърите дават прекомерно висок коефициент за хикс – 4,55 и 7 за победа на гостите от Бургас. 
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР