С две изключителни отигравания на Леброн Джеймс в последните три

...
С две изключителни отигравания на Леброн Джеймс в последните три
Коментари Харесай

С победен кош на Леброн Джеймс със сирената "Кливланд" обърна серията с "Индиана"

С две изключителни отигравания на Леброн Джеймс в последните три секунди " Кливланд кавалиърс " реализира трагична победа с 98:95 против " Индиана пейсърс " и направи поврат в серията от първия кръг на плейофите в Националната баскетболна асоциация (НБА).

При 95:95 Джеймс блокира изстрел на Виктор Оладипо, който най-вероятно щеше да изведе " пешеходците " до победа, след което означи зрелищна тройка със сирената. " Кавалерите " изоставаха с 1:2 победи в серията, само че към този момент са на един триумф от присъединяване в идната фаза.

Джеймс приключи мача с 44 точки, 10 битки и осем асистенции. Лидерът на " Кливланд " вкара 14 от 15-те си стрелби от игра и записа впечатляващите за себе си 15 точни наказателни изстрела от 15 опита.

" Леброн го прави и в двата края на игрището. Точно по тази причина е най-хубавият състезател в света ", съобщи след дуела Кевин Лав.



Центърът на " кавалерите " приключи с 11 точки и 10 битки, само че имаше сложна вечер и пропусна девет от 11-те си стрелби от игра. Джей Ар Смит имаше още по-големи проблеми с мерника и приключи без точка при осемте си опита за панер.

Кайл Корвър обаче откри своята пукотевица и оказа помощ на Джеймс да изнесе тежестта в офанзива. 37-годишният гард вкара пет тройки от девет опита и приключи с 19 точки.

За " Индиана " най-резултатен беше Домантас Сабонис с 22 точки. Тадеус Йънг вкара осем от деветте си опита за панер от игра и добави 16 точки. Лидерът на " пешеходците " Виктор Оладипо обаче означи единствено 12, като пропусна 13 от 15-те си стрелби.

" Индиана " стартира по-добре мача и отвори разлика от 10 точки при 25:15. Джеймс обаче взе нещата в свои ръце и направи четири следващи пробива с поднасяне в оставащите две минути, с цел да завърши първата четвърт при 23:25.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР