С двама брилянтни родители актьори, едва ли е изненада, че

...
С двама брилянтни родители актьори, едва ли е изненада, че
Коментари Харесай

Децата на Уоруик Дейвис и съпругата Саманта, които последваха стъпките на своите родители

С двама брилянтни родители артисти, надали е изненада, че децата на Уоруик Дейвис и брачната половинка Саманта също бяха решени да създадат възторг в промишлеността.

Докато фамилията стартира сърцераздирателния развой на приемане на гибелта на брачната половинка на звездата, животът пред камерата явно ги сближи още повече. Талантът на гордата двойка се предаваше на децата им и те обичаха да гледат по какъв начин се развива кариерата на децата им, откакто и те получиха функции в ранните си тийнейджърски години.

Разбира се, Уоруик и Саманта се срещат по време на фотосите на Уилоу, когато бяха млади. Тяхната любовна история стартира сред сцените, където Саманта, тогава на 16, беше статист, което докара до четири години срещи, преди да се оженят през 1991 година Тази седмица той я назова своя „ най-доверен поддръжник и парещ покровител на всичко, което направих в моя кариера ".

Харисън и Анабел бяха ясно решени да продължат традицията на фамилния шоубизнес и първата роля на щерка им пристигна в The...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР