С два ранни, но големи подаръка – така актрисата Мария

...
С два ранни, но големи подаръка – така актрисата Мария
Коментари Харесай

Майката на Мария Бакалова разчувства мрежата

С два ранни, само че огромни подаръка – по този начин актрисата Мария Бакалова посрещна 25-ия си рожден ден. Множество близки, другари, измежду които към този момент и холивудски звезди, заляха младия гений с пожелания в мрежата, до момента в който тя снима трилъра " Bodies, bodies, bodies ".

Майка ѝ обаче съумя да трогне както самата Мария, по този начин и всички нейни почитатели с посланието, което ѝ посвети.

" Прекрасно, мое дете, цветущ рожден ден. Това е един дребен празник - 25 години и това е прелестно! Бъди ми жива и здрава, доста обичана, доста щастлива и в любовта и в живота, дано триумфите ти, не престават да се множат, мечтай все по- смело, продължавай да работиш безрезервно и трудът ти, геният ти ще бъдат оценени!

За твоите 25 години ти реализира толкоз доста, даже не беше го мечтала. Задръж си равнището и продължавай, всички номинации, в най близко време да бъдат и награди, а за мен, Ти, скъпо мое дете, ти си моята премия, който живота ми подари с твоето раждане.

Щастлива съм че те имам. Ти си ми смисъла в живота, толкоз мъничка, толкоз интелигентна, надарена, красива и сполучлива, сама, на другия завършек на света, само че постоянна и устремена, дерзай, искай и постигай, ти сподели че можеш, нека от ден на ден положителни хора да срещаш по пътя си, доста обич, шанса да е постоянно с теб, доста нови, огромни, отново запаметяващи се функции и доста нови награди и триумфи!

Бъди здрава, щастлива и сполучлива! Весел празник, благо дете,много, доста, доста те обичам! ", написа в обществените мрежи гордата майката на звездата - Румяна Бакалова.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР