С два гола след 92-ата минута Байерн Мюнхен победи смелия

...
С два гола след 92-ата минута Байерн Мюнхен победи смелия
Коментари Харесай

Байерн би с късни голове

С два гола след 92-ата минута Байерн Мюнхен победи смелия Фрайбург с 3:1 в дуел от междинния 16-и кръг в немската Бундеслига.
Баварците направляваха играта на стадион " Шварцвалд-щадион " и предстоящо откриха резултата четвърт час след началния съдийски сигнал. Алфонсо Дейвис се изстреля от личната си половина по левия фланг и центрира в наказателното поле, където Роберт Левандовски засече безпощадно от придвижване.

Левандовски стреля около гредата малко по-късно, а същото стори и Филипе Коутиньо. Вторият опит на бразилеца приключи с намесата на вратаря, а работа се откри и пред Мануел Нойер. Стражът на баварците обаче реагира съответно в двата случая през първата част, в които трябваше да се намесва.
Малко след почивката Серж Гнабри стреля високо и последва относително спокоен интервал. Малко преди приключването на час игра обаче Фрайбург изправи феновете на крайници, тъй като изравни. Яник Хаберер центрира отдясно и Винченцо Грифо вкара страховит гол с изстрел от въздуха.

Нил Петерсен получи отлична опция по-късно, само че би около вратата. Байерн контраатакува и Иван Перишич стреля рисково, само че вратарят мазета. В 78-ата минута Гнабри вкара топката във вратата, само че попадението беше анулирано поради засада на Левандовски.
В 92-ата минута влезлият малко преди този момент като промяна Джошуа Циркзее пречупи Фрайбург, тъй като се възползва от подаването на Гнабри и провря топката сред краката на вратаря Флекен при първото си допиране въобще в немския хайлайф. Самият Гнабри също се разписа в 95-ата минута.

Така първенците събраха 30 точки и се качиха на трето място в таблицата, до момента в който Фрайбург е шести с 25 точки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР