С думите си в Брюксел Румен Радев разгневи както редица

...
С думите си в Брюксел Румен Радев разгневи както редица
Коментари Харесай

Протест пред президентството заради позицията на Румен Радев в Брюксел

С думите си в Брюксел Румен Радев разгневи както редица политически партии, по този начин известни лица от публичния живот.

Тази вечер те се събраха на митинг пред постройката на президентството.

На площада излязоха Петър Москов, Николай Ненчев, Цветанка Андреева, Иво Инджев.

„ Тук съм, тъй като съм българин. Действията на президента Радев обричат бъдещето на детето ми и на България. Държа да съм част от процеса, който ще в профил този човек от властовите механизми, които употребява “, съобщи Петър Москов, уредник на митинга, представен от БГНЕС.

По думите му президент на страна член на Европейски Съюз „ не може да прави поклон към сатрапски режими “.

За него митингът е израз на национално достолепие. „ Решението е мощно парламентарно болшинство, което да прекара законодателство с първа наложителна точка: събаряне на Радев от ръководство “, сподели още той.

„ Тук съм, тъй като съм засегнат от нашия президент. За мен той е изменник, тъй като предава ползите на България “, изяснява един от протестиращите на име Камен. За него е необяснимо за какво един боен би направил сходно нещо.

Протестиращите скандираха “Оставка ” и държаха плакати, на които пишеше “Радев вън! Предател! ”, “Радев е другар на Дявола ”, както и “Ние сме България, Европейски Съюз и НАТО. Радев – вън! ”.

На митинга има засилено полицейско наличие и органите на реда ограничиха движение-то за коли сред президентството и Археологическия музей

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР