С достатъчно велоалеи разполагат пловдивските райони, стана ясно в последния

...
С достатъчно велоалеи разполагат пловдивските райони, стана ясно в последния
Коментари Харесай

„Най-добрият квартал за живеене в Пловдив“: Велоалеи, улично осветление и качество на обслужване в районните администрации

С задоволително велоалеи разполагат пловдивските региони, стана ясно в последния спор на класацията на Дарик радио „ Кой е най-хубавият квартал за живеене ". Темите, по която участваха районните кметове на града на тепетата бяха „ Алеи за велосипедисти и улично осветяване “, „ Качество на обслужване в районната администрация “ и „ Брой денонощни магазини, аптеки, нон стоп заведения за хранене и места за релакс и хубаво кафе “.

Гласуването в класацията ще бъде допустимо до 01.10.2023 година, единствено посредством интернет - в формалните уеб сайтове и страниците на Дарик Пловдив и Пловдив прес. Въпроси могат да се задават, посредством формалната страница на Darik Пловдив във Facebook и на е-mail: [email protected]. Освен огромната премия за „ Най-добър квартал за живеене ", ще бъдат отличени кварталът с най-вече зелени площи, както и този с най-удобна инфраструктура, в това число и за хора с увреждания.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР