С декларации от парламентарната трибуна Демократична България и ДПС осъдиха

...
С декларации от парламентарната трибуна Демократична България и ДПС осъдиха
Коментари Харесай

Демократична България и ДПС осъдиха заплахата срещу Атанас Чобанов

С заявления от парламентарната естрада " Демократична България " и Движение за права и свободи осъдиха сигналите за опасност против журналиста Атанас Чобанов. Днес Народното събрание заседава присъствено и онлайн поради изолираните след КСНС депутати. 8 от тях се включиха онлайн.

" Разследващият публицист от Бърд.БГ Атанас Чобанов е получил опасност. Не може да останем безучастни към посягане към публицисти, изключително който става въпрос за проверяващи публицисти. Ние призоваваме правоохранителните органи да обезвреждат заканите и да разгласят дали идват от лица, наранени от " Магнитски ", съобщи Зарко Маринов от " Демократична България ".

По този случай Движение за права и свободи са сезирали съответните служби, тъй като смятаат, че в европейска България не може да има подозрения за закани, без значение защо става въпрос в неговите следствия, добави Йордан Цонев.

" Компетентните органи да кажат има ли опасност. Съществува другата догадка - да няма. И това способените органи би трябвало да ревизират. Категорично поддържаме тезата, че публицист не може да бъде заплашван. Внушенията за " Магнитски " оставям на вашата съвест ", съобщи той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР