С дарение от 2 000 бързи теста в Банско от

...
С дарение от 2 000 бързи теста в Банско от
Коментари Харесай

В Банско започва изследването на населението

С подаяние от 2 000 бързи теста в Банско от неделя стартира проучването на популацията. Това излиза наяве от формалната страница на Община Банско във " Facebook ".

" Преди малко приехме с признателност 2000 бързи кръвни теста за Коронавирус – 19 като подаяние от господин Делян Пеевски. Добре е в сложен миг да усетиш помощта на сътрудник и другар, да споделиш грижата за хората и техните проблеми. Благодаря, господин Ревански, че можем да работим дружно! ” – сподели кметът на Община Банско Иван Кадев, приемайки дарението, донесено от кмета на Белица – Радослав Ревански.

С тези проби и тестванията, които идват от Националния действен щаб, от на следващия ден – 12.04.2020 година (неделя) ще стартира тестуването на жителите на Банско. Манипулациите ще се извършат в Медицински център " Свето Благовещение " от медицински експерти по ред, открит от Общинския спешен щаб. " Благодарение на предоставените задоволителен брой проби и дарени такива, ще имаме опция да правим тестуване, както на огромен брой поданици на град Банско, по този начин и на жители на град Добринище и селата от Община Банско. Умоляваме жителите да не демонстрират самоиницитива и да наблюдават за напътствията на Общинския спешен щаб ", добавя Кадев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР