С чутовна изцепка се разписа Ани Салич в една от

...
С чутовна изцепка се разписа Ани Салич в една от
Коментари Харесай

СКАНДАЛНА! 100-килограмовата Ани Салич: 18 хиляди на месец не ми стигат!

С чутовна изцепка се разписа Ани Салич в една от редките си изяви отвън четенето на вести в телевизионно студио.
Звездата от Нова тв се ожали от ниска заплата, която съгласно нея дава право да се укриват приходи и да не се заплащат налози. Екранната партньорка на Ники Дойнов се изрече в отбрана на всички, които пестят от налози, като лъжат страната какъв брой пари получават.
Това стана в на пръв взор безобидно изявление пред развлекателното БГ Радио. „ В България доста известните, които работят – като нас, тъй като и вие сте доста известни, не изкарват доста пари”, обърна се Ани Салич към водещите Симеон Колев и Богдана Трифонова.
„ Това е цялостна небивалица – че ние изкарваме доста пари.
В съпоставяне с близките страни вие знаете какъв брой изкарваме – аз знам за вас, вие знаете за мене. Така че един доста известен като нас, в случай че крие налози, с цел да спести тези пари и да прави нещо положително или пък да поддържа своя имидж, или към себе си да основава някакво богатство, да, бих го оправдала” , разгласи водещата на новините.
Слушатели бяха потресени от това самопризнание, което идва от устата на една от най-авторитетните тв водещи, която е дипломат на доста обществени планове, постоянно провеждани с поддръжката на държавни и публични институции. Според тях основни са думите „ с цел да поддържа своя имидж”.Колкото до ниската заплата, от която водещата се оплака, слуховете в Нова не са в поддръжка на думите й. Според това, което се шушука в малкия екран, месечното й заплащане надминава заплатата на Гала, която още преди години била 10 бона, а сега евентуално е повече.
За новинарката се приказва, че на месец прибира 8 хиляди, като й се поставят още 10 бона във тип на награда. Тези общо 18 хиляди лв. вбесяват репортерите в малкия екран, които взимат толкоз горе-долу за цяла година. Самата Ани призна преди време, че когато е напускала Би Ти Ви, с цел да отиде в Нова, някогашните работодатели са й предложили награда колкото заплатата й за 10 години напред, единствено и единствено да остане. Спряга се сумата от 500 000 лв.. Салич обаче отказала. Съдейки по слуховете за настоящето й заплащане, не е сбъркала, събщава Клюки.бг.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР