С чиста съвест ще върнем папката празна“, каза в интервю

...
С чиста съвест ще върнем папката празна“, каза в интервю
Коментари Харесай

Кирил Петков: С чиста съвест ще върнем папката с втория мандат празна

„ С чиста съвест ще върнем досието празна “, сподели в изявление за предаването „ Тази заран “ на бТВ , съпредседател на „ “ по отношение на втория мандат за постоянен кабинет.

Президентът Румен Радев ще връчи през днешния ден следобяд досието с мандата на, откакто през вчерашния ден Народното събрание гласоподава и да сформира държавно управление с първия мандат. По думите на Петков, досието ще вземе министър председателят в оставка Николай Денков, а на връчването ще участват всички водачи на партиите в.

„ Последният опит да си спазим ангажимента и да покажем, че страната няма да я хвърлим в безпорядък, беше отхвърлена от “, разяснява Кирил Петков. Той напомни, че от предложиха през вчерашния ден на да предложат министър председател за втория мандат и дружно да го изпълнят.

„ Въобще не се молим – единственото нещо, което се опитахме да създадем, е да покажем какво значи да си спазиш думата и да направиш нещо с възприятие за дълг. Направихме го и получихме следващата дивотия от 7 страници, измислени текстове от “, сподели ще съпредседателят на Политическа партия.

Инфо: бТВ

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР