С червено шествие от стотици социалисти БСП-Варна откри предизборната си

...
С червено шествие от стотици социалисти БСП-Варна откри предизборната си
Коментари Харесай

БСП-Варна откри предизборната си кампания с „Код ЧЕРВЕНО“

С алено шествие от стотици социалисти БСП-Варна откри предизборната си акция в събота. Червената вълна заля центъра на града, водена от претендентите за кмет, районни кметове и общински съветници, и от организационният секретар на партията Борислав Гуцанов. На входа на Морската градина се изви огромно национално хоро под звуците на гайди и барабан.



„ Обявяваме „ Код Червено “ за Варна, тъй като градът ни е в окаяно положение. Ние сме чисти хора и желаеме да почистим града от задкулисието, от корупционните практики и от хората с прякори, които дърпат конците в ръководството на Варна. Ще създадем цялостна инспекция на общинските предприятия и компании, както и на концесиите, подписани от досегашното ръководство, тъй като на варненци им писна да ги крадат “, сподели Павел Раличков, претендентът за кмет на Българска социалистическа партия по време на откриването. И посочи, че афишира „ Код ЧЕРВЕНО “ за Варна за неотложно премахване на вредите, нанесени на варненци и на града от ГЕРБ. „ Очакваме ви всеки ден на шатрата на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ на входа на Морската градина с вашите проблеми, а ние ще ви дадем нашите решения “, обърна се към хората той.



Организационният секретар на партията Борислав Гуцанов прикани всички да поддържат Павел Раличков за кмет на Варна с номер 1 в бюлетината. „ Варна има потребност от чист човек, като него. Той може да спре грабежите, корупцията, безобразията и измените, които са обхванали града ни през последните 10 години. Да променим дружно Варна – за един по-добър живот на варненци с Българска социалистическа партия, на 29 октомври! Ние сме номер 1, тъй като играем за победа! “, акцентира Гуцанов.



Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

*публикация

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР