С бурни аплодисменти варненци посрещнаха заявката на Петков да продължи

...
С бурни аплодисменти варненци посрещнаха заявката на Петков да продължи
Коментари Харесай

Кирил Петков: Варна трябва да е двигателят на Северна България

С бурни овации варненци посрещнаха поръчката на Петков да продължи непрекъснатата битка с корупцията и кражбите в страната, оповестяват от пресцентъра на Политическа партия. Хората благодариха и на Благомир Коцев, че за пръв път някой се е осмелил да се опълчи на локалните феодали, и е затворил крайбрежната алея за коли.

" Варна е би трябвало да бъде икономическият мотор на тази част на България. ", това съобщи при гостуването си във Варна Кирил Петков. Посещението на 13 септември бе част от националния тур на " Продължаваме Промяната ". Варненци се събраха пред входа на морската градина, с цел да изслушат и беседват персонално с Кирил Петков и кандидат-депутатите от варненската листа.

Петков дефинира кои са целите на " Продъжлаваме Промяната ": " Антикорупционната комисия и назначение на Бойко Рашков, продължение повишението на приходите на пенсионерите, както и нарастване на минималната работна заплата, която би трябвало да стане половината от междинната за страната, с цел да може приходите да изпреварват инфлацията. "

Първата политическа мощ потвърди, че е допустимо парите, избавени от корупция, най-сетне да отиват при хората. Даниел Лорер, лидер на листата в морския град, напомни, че кабинетът на Промяната отдели 4 милиарда лева, с цел да може българите да не са на студено и бизнесите да не банкрутират. " Пак ще го създадем и тази зима. Няма ужасно! Ние можем да се оправим, само че когато сме дружно с всички Вас! "

" Това че ограничихме част от корупцията, която трябваше да отиде в строителните компании за прословутите автомагистрали и ги дадохме на пенсионерите и младите фамилии, си беше победа. Знам, че 467 лева не са задоволителни, само че се веселя, че през днешния ден няма пенсионер под линията на беднотия ", добави Петков.

" Има пари за увеличение на приходите, би трябвало да спрем кражбите на всички места и ще можем да продължим тази политика. 1,2 милиарда лева са нужни за удвояване на пенсиите. Няма да стане внезапно, ще отнеме доста време, само че първите стъпки към този момент са факт ", добави Петков пред събралите се жители.

Петков призна и за грешките, които са създали от " Продължаваме Промяната ". Коалирането с така наречен " троянски кон " в лицето на Има Такъв Народ, както той назова групировката " ИТН " е първата от тях. " Тръгнахме с огромен възторг и най-вече младежи. Сега ще притеглим малко повече бели коси в тима, с по-голям опит. ", безапелационен е някогашният министър председател.

За дълго чаканите автомагистрали, които най-сетне да свържат Варна с останалата част на България, Петков съобщи, че при транспарантно консумиране на средствата това е изцяло постижимо. " Една от аргументите да не напредваме по връзки на тяхното строителство е, че от самото начало подозирахме, че 40% от средствата, които влизаха в районното строителство ще бъдат откраднати. Подкрепете ни с номер 9 на 2 октомври, с цел да имаме болшинство и да работим за това ", прикани Петков.

Кирил Петков засегна и тематиката за офанзивите, които той и неговият екип понасят от " платени медии " - 3500 публикации срещу екипа на държавното управление са били написани единствено през последния месец.

Акцентите във всички области, по които Промяната ще продължава да работи, са оповестени в специфичния вестник на Промяната, който се раздава във всяка област. Подробната политическа платформа на партията ще бъде оповестена до няколко дни.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР