С болка в сърцето ви съобщавам, че съм решил да

...
С болка в сърцето ви съобщавам, че съм решил да
Коментари Харесай

Коцето го закъса, ще продава тузарските си коли

 " С болежка в сърцето ви оповестявам, че съм решил да се разделя с моите зверове ", разгласи с горест изпълнителят, който фучеше по софийските улици с емблематичните возила. Бял мерцедес и червеникав състезателен автомобил ще имат нов собственик, а Коцето е наел човек, който да дава отговор на запитванията за покупка и да движи цялата процедура и документи към продажбата.

Две са главните аргументи, заради които Константин се разделя с първите си тузарски возила, които съумява да купи с персонални средствата. Първата е, че неотдавна си взе поръчково " Порше " и има потребност от свежи доходи, с цел да може да го изплаща. Положението се усложнява, че поради ковид дискотеката му в Студентски град в столицата дълго време не работеше и оттова не идваха никакви доходи. Сега нощното заведение е отворено, само че не е по този начин цялостно, както в дивите купонджийски нощи преди идването на ковид, написа " ".

Не по-маловажно е решението му да слезе от бързите коли поради децата си. Фолкаджията е към този момент на 44 години и желае да забави малко темпото, като ограничи оптимално рискованите си осъществявания.

" Направих подарък на себе си - поршето. А в този момент се чудя по какъв начин ще го заплащам. В Коцето има най-малко двама души - единият е любящ татко, строител - мие улици, къщи, дундурка деца... А другият обича да пиянства и му е станало мъчително ", разсъждава над шарената си персона Коцето. По време на пандемията той претърпя тежка интервенция от херния и съществено се замисля дали да не стартира да живее по-кротко. Нещо, което откровено радва брачната половинка му Надя, която е видяла много от бурния му живот.

На празненството за 44-ия си рожден ден още веднъж се събира на запой с околните си приятелки като Фънки и Гъмов, само че към този момент прекарва много повече време със фамилията.

" В един миг единствено ходех на участия и спях, не можах да видя по какъв начин децата ми порастват. Затова в този момент съм решил да съм повече време с тях ", безапелационен е изпълнителят, който през последните години съумява да натрупа доста благосъстояние и си разрешава лукса да напусне музикална компания " Пайнер " и да се самопродуцира. Фенове разясняват, че от продажбата на двете коли Константин ще завоюва пари що се касае за два жилището в столицата, защото возилата се правят оценка на стотици хиляди левове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР